Specialistläkare - Övriga områden

Har du behov av att träffa en kunnig specialistläkare men vill slippa de långa kötiderna?

Vi tillhandahåller skräddarsydd och professionell specialistvård med erfarna läkare inom många olika specialiteter, utan långa kötider. Våra medicinska experter praktiserar helhetsmedicin, vilket innebär att vi tar hänsyn till hela din kropp och livssituation.

Vi har kompetens inom följande specialistområden:

  • Allmänmedicin
  • Kvinnlig hälsa
  • Manlig hälsa
  • Fertilitet & infertilitet
  • Hormonsystemets hälsa
  • Ortopedi och smärta
  • Psykiatri
  • Och mer, kontakta oss för mer information

Konsultationen utgör en möjlighet för oss att noggrant lyssna på din individuella berättelse och förstå din specifika hälsosituation. Oavsett vilka hälsobesvär du möter, kan du lita på vårt mångsidiga team av engagerade specialistläkare för att erbjuda omfattande och professionell vård.

Vanliga frågor

En funktionsmedicinsk specialistläkare arbetar enligt den funktionsmedicinska vårdmodellen, som går till botten med rotorsakerna varför din kropp inte fungerar som den ska. Om du har en eller flera kroniska sjukdomar eller tillstånd rekommenderar vi att du träffar en funktionsmedicinsk specialistläkare. Om du har ett mer specifikt besvär du vill ha hjälp med, kan du boka ett besök hos en av våra erfarna specialistläkare inom övriga områden. Alla våra läkare har en holistiskt arbetsätt och kan hjälpa dig på resan mot en bättre hälsa.

Du kan läsa mer om varje läkares specialitet genom att klicka på deras bild på bokningssidan eller genom att gå till sidan Vårt team.

Beroende på vilken typ av besök du har bokat får du information om vad du behöver göra inför ditt första besök. Inför funktionsmedicinska nybesök behöver du fylla i formulär och lämna blodprov för att vi ska få en tydlig bild av din hälsostatus. Information om vad du behöver göra inför ditt besök kommer att skickas till dig på e-post efter du har bokat ditt besök.

Blodprover ingår inte i priset för ett läkarbesök. Du kan läsa mer om våra blodprovspaket och priser här: Blodprover

Ja, det finns det. Fråga din läkare under ditt besök eller kontakta oss så berättar vi mer.

Det kan du göra genom att gå till sidan Vårt team och välja den vårdgivare du vill boka. Vi brukar rekommendera att du bokar ett läkarbesök först om du är ny patient hos oss. Därefter kan din läkare rekommendera om du ska boka vidare behandling och coachning.

Om du är osäker kan du boka ett samtal för bokningshjälp så hjälper vi dig att hitta rätt.