Hjärnhälsa

Det är normalt att glömma saker lite då och då; det gör vi alla. Upplever du däremot att du återkommande börjar få minnesproblem och får svårt att klara vardagliga saker; då är det dags att söka vård.

Minnesstörningar, demensproblematik och Alzheimers drabbar allt fler människor. Att vi blir äldre är en bidragande orsak, men framförallt finner vi i orsakerna i vår västerländska livsstil med hög stress, dålig kosthållning, alkohol och en stillasittande livsstil. Dessa underliggande orsaker påverkar hjärnan negativt och sätter balansen i hjärnans signaler ur spel. Resultatet är en stadigt försämrad hjärnhälsa i takt med att vi åldras. Bara i Sverige beräknas nästan en halv miljon människor lida av sviktande kognitiv hälsa och antalet ökar konstant.

På 2Heal Medical utgår vi från det funktionsmedicinska sättet att identifiera och behandla obalanser, tillsammans med stöttande coaching och rådgivning.

Vi tror på att adressera de underliggande orsakerna till minnesstörningar och demens och vårt mål är att skapa en långsiktig förbättring av din kognitiva hälsa.

Boka en tid hos oss redan idag och börja resan mot ett bättre mående.

Undrar du om vår vård passar dig?

Vi erbjuder dig snabb och smidig bokningshjälp för att matcha med rätt vårdgivare. Du får en personlig och trygg introduktion till våra tjänster genom ett kostnadsfritt telefonsamtal.

Boka redan idag och låt oss hjälpa dig!

Relaterade artiklar

Alzheimers sjukdom och östrogenbrist