Kvinnlig hälsa

Till oss kan du komma för att bli undersökt eller utredd av en gynekolog, göra ultraljud, ta cellprov eller för andra behov som rör din hälsa eller graviditet. Du träffar en specialist på kvinnosjukdomar som har lång och bred erfarenhet från universitetssjukhus. Vid behov av gynekologiska operationer hjälper vi dig vidare utan väntetider.

Helhetssyn på kvinnors hälsa

Kvinnors hälsa är unik och kräver en specialiserad och helhetssyn. Från menstruationscykler till graviditet, menopaus och bortom, går kvinnor igenom en rad förändringar under sin livstid. Dessa förändringar kan påverka inte bara reproduktiv hälsa, utan också mental, emotionell och fysisk välbefinnande.

Vikten av förebyggande vård

Förebyggande vård är nyckeln till att upprätthålla en god hälsa. Regelbundna gynekologiska undersökningar, inklusive cellprov, kan upptäcka potentiella problem i ett tidigt skede, vilket gör det möjligt att behandla dem innan de blir allvarligare. Dessa besök ger också kvinnor en möjlighet att diskutera eventuella bekymmer eller frågor de kan ha om sin hälsa.

Graviditetsplanering och stöd

För de som planerar en graviditet är det viktigt att vara så hälsosam som möjligt, både fysiskt och mentalt. På 2Heal erbjuder vi rådgivning och stöd för dem som vill bli gravida, inklusive råd om näring, livsstil och eventuella medicinska överväganden.

Behandling av kvinnospecifika tillstånd

Utöver rutinmässiga gynekologiska tjänster, erbjuder vi också behandling för en rad kvinnospecifika tillstånd, såsom endometrios, PCOS, fibroider och mer. Vårt team av specialister arbetar tillsammans för att erbjuda den mest omfattande vårdplanen för varje individ.

Boka en tid hos oss redan idag och börja resan mot ett bättre mående.

Läs mer om

Undrar du om vår vård passar dig?

Vi erbjuder dig snabb och smidig bokningshjälp för att matcha med rätt vårdgivare. Du får en personlig och trygg introduktion till våra tjänster genom ett kostnadsfritt telefonsamtal.

Boka redan idag och låt oss hjälpa dig!

Relaterade artiklar

Holistisk syn på kvinnohälsa

Podcast om klimakteriet och hormonbehandling

Menstruationen – en viktig indikator på kvinnors hälsa