En ny vård är möjlig

En ny vård värld med patienten i centrum stöttad av relevanta medicinska specialister, nutritionister, psykoterapeuter och hälsocoacher på ett för varje människa skräddarsytt vis. Med den senaste vetenskapen och modern teknologi som stöd.

Hela människan

Trots kostnaderna och trots att sjukvården i Sverige är en av världens mest högteknologisk och moderna, har den en stor andel patienter som den gett upp om. Och den gruppen växer. Därför behövs en mer långsiktigt hållbar, mer patientcentrerad, mer helhetsbaserad medicinsk metod som arbetar med hela människan. Tar hänsyn till hennes olika krämpor, hennes situation och specifika förutsättningar i lösningen för att faktiskt rå på roten till det onda, och bota patienterna. Göra dem friska igen. Inte bara lindra symptomen.

Läkekonst

Allt 2 Heal Medical gör baseras på solid medicinsk vetenskap, lång läkarerfarenhet och i dialog med olika relevanta specialiteter och den allra senaste forskningen om ’nutrigenomet’. Kunskapen om det mänskliga genomets samspel med näringen, med vars och ens unika DNA-förutsättningar och hur det hänger ihop. Både mentalt, kroppsligt, känslomässigt i situationen, med omgivningen och i dialog med den sjuka själv. Inte över hennes huvud.

Sammanlänkade system

Allt hänger samman. Kroppen är ett dynamiskt, levande, holistiskt biologiskt system som interagerar med sin omgivning. Den omgivningen är också ett system och båda systemen fungerar bäst i balans. Från den allra minsta cellen och alla miljarder synapser hela vägen till miljön som omger kroppen till klimatet runt omkring. 

Hälsovård

Vi kallar det hälsovård, att vårda sin hälsa, i stället för att bara lindra det onda genom att lindra symptomen och  ’vårda det sjuka’ som i ’sjuk-vården’.

Medveten medicin

Vi kämpar nu för en medveten medicin där mat, rörelse, tänkande och läkande hänger samman. Vi är här för att bota och hålla folk friska. Och vi ger oss inte. Vi är 2Heal Medical.

Företagsfakta

Vår branschorganisation Vårdföretagarna Almega förespråkar att företag inom välfärden (skola, vård & omsorg) öppet visar företagsfakta. Syftet är att visa att vi privata aktörer inom välfärden arbetar minst lika hårt och seriöst som våra offentliga kollegor. Vi följer samma högt ställda krav och riktlinjer och vill gärna bidra till transparens och öppenhet. Därför har vi kompletterat vår hemsida med nedanstående information.

Kontaktuppgifter

2Heal Medical AB
Drottninggatan 101
113 60 Stockholm
Telefon: 08-34 31 39
E-post: [email protected]
Vid frågor om ekonomi/fakturor kontakta [email protected]

Företagsledning & ägare

Allabolag.se finns mer information om 2Heal Medical AB.

Ägare

Grundare och ägare Isis Amer-Wåhlin och medarbetare.

Styrelse

Ordförande Isis Amer-Wåhlin
Ledamot Bonnie Roupe
Ledamot Per Nyman
Ledamot Lena Åshuvud

Ledningsgruppen

Isis Amer-Wåhlin – VD & medicinskt ansvarig

Pia Litzell Berg – Psykoterapi och hälsocoacher 

Daniel Eriksson – Tillväxt

Basfakta

2Heal Medical har träffat fler än 4000 patienter i augusti 2023.
Företaget bedriver holistisk vård av hög kvalitet där hela människan sätts i centrum, med målsättning att hitta roten till ohälsan och behandla grundorsaken – inte bara dämpa symptom.

Det gör vi genom att utgå från den enskildes behov och önskemål samtidigt som vi värdesätter god personalvård och hög tillgänglighet, genom detta uppnås en god kvalité och en hög delaktighet.
På 2Heal Medical finns idag ett flertal specialister med hög kompetens inom många olika områden som samarbetar för att ge patienter bästa möjliga vård.

Företaget bedriver hälso och sjukvård med fokus på att erbjuda personligt anpassad vård

Vi samarbetar även med andra specialister och terapeuter efter behov. Genom oss får du tillgång till vårt rikstäckande specialistnätverk.

Medarbetare på 2Heal

20 anställda: 15 kvinnor och 5 män.

Kvalitet

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitet och miljö enligt Region Stockholms kriterier

Rulla till toppen