En ny vård är möjlig

En ny vård värld med patienten i centrum stöttad av relevanta medicinska specialister, nutritionister, psykoterapeuter och hälsocoacher på ett för varje människa skräddarsytt vis. Med den senaste vetenskapen och modern teknologi som stöd.

Hela människan

Trots kostnaderna och trots att sjukvården i Sverige är en av världens mest högteknologisk och moderna, har den en stor andel patienter som den gett upp om. Och den gruppen växer. Därför behövs en mer långsiktigt hållbar, mer patientcentrerad, mer helhetsbaserad medicinsk metod som arbetar med hela människan. Tar hänsyn till hennes olika krämpor, hennes situation och specifika förutsättningar i lösningen för att faktiskt rå på roten till det onda, och bota patienterna. Göra dem friska igen. Inte bara lindra symptomen.

Läkekonst

Allt 2 Heal Medical gör baseras på solid medicinsk vetenskap, lång läkarerfarenhet och i dialog med olika relevanta specialiteter och den allra senaste forskningen om ’nutrigenomet’. Kunskapen om det mänskliga genomets samspel med näringen, med vars och ens unika DNA-förutsättningar och hur det hänger ihop. Både mentalt, kroppsligt, känslomässigt i situationen, med omgivningen och i dialog med den sjuka själv. Inte över hennes huvud.

Sammanlänkade system

Allt hänger samman. Kroppen är ett dynamiskt, levande, holistiskt biologiskt system som interagerar med sin omgivning. Den omgivningen är också ett system och båda systemen fungerar bäst i balans. Från den allra minsta cellen och alla miljarder synapser hela vägen till miljön som omger kroppen till klimatet runt omkring. 

Hälsovård

Vi kallar det hälsovård, att vårda sin hälsa, i stället för att bara lindra det onda genom att lindra symptomen och  ’vårda det sjuka’ som i ’sjuk-vården’.

Medveten medicin

Vi kämpar nu för en medveten medicin där mat, rörelse, tänkande och läkande hänger samman. Vi är här för att bota och hålla folk friska. Och vi ger oss inte. Vi är 2Heal Medical.

Scroll to Top