Ett mångsidigt team

På 2Heal jobbar vi tillsammans i team vilket innebär att oavsett vem du träffar får du ett omhändertagande där vi utnyttjar varandras expertis och diskuterar fram en behandlingsplan för att ge dig den bästa lösningen.

Vi samarbetar även med andra specialister och terapeuter efter behov. Genom oss får du tillgång till vårt rikstäckande specialistnätverk.

2heal-omoss-1
"2Heal startade därför att en annan vård är möjlig. Fokus endast på symptomlindring genom läkemedel leder inte till bättre hälsa. Vår livsstil, kost, stress och bristen på fysisk aktivitet gör oss sjuka trots att vi borde vara friskare än någonsin."
isis-amer-wahlin-sq-1000px
Isis Amer Wåhlin
Läkare och VD

Våra medarbetare

Gå direkt till:

Läkare

isis-amer-wahlin-sq-1000px

Isis Amer-Wåhlin

Läkare, Med. Dr.

Överläkare med lång bakgrund inom sjukhusvård. Särskilt intresse för helhetshälsa och hormonella sjukdomar. Särskild expertis inom kvinnans hormonella sjukdomar samt fertilitets och graviditetsoptimering. Stöd vid barnlöshetsutredning och IVF behandling. 
Pågående utbildning i funktionsmedicin vid IFM USA. 
 
Forskare vid Karolinska Institutet inom flera stora internationella forskningsprojekt. 
 

Ursula Flatters

Läkare

Specialist i allmänmedicin med över 30 års erfarenhet som läkare och chef på Vidarkliniken och Vidar Vårdcentral. 

Stort intresse för helhetshälsa och tar emot alla patienter som tillhör allmänmedicinens område. Stort erfarenhet även med rehabilitering av bl.a. patienter med cancer. 

Om du bor söder om Stockholm, kan du också träffa Dr Flatters i Järna.

Kontakta [email protected] för tidsbeställning i Järna.

Stefan Arver

Läkare, Docent

Överläkare, endokrinologi och andrologi med lång erfarenhet kring hormonella sjukdomar. Särskild inriktning på mannens hormonsystem och könsspecifika sjukdomar. Till detta hör hormonella problem, infertilitet och nedsatt sexuell funktion och annan sexuell problematik.
 
Forskare på Karolinska Institutet – internationellt erkänd.

Marie Petersson

Läkare

Specialist i internmedicin med särskilt intresse för hjärtsjukdomar och stressrelaterad ohälsa, samt livsstilsmedicin och helhetshälsa.

Pågående utbildning i funktionsmedicin samt evolutionsmedicin.

Måns Edlund

Läkare, Med. Dr

Legitimerad läkare, specialist i Kvinnosjukdomar och Förlossningar disputerad med en avhandling på Karolinska Universitetssjukhuset om rikliga menstruationer.

Många års erfarenhet av utredning, behandling och forskning kring blödningsproblem och menstruationssmärtor.

Psykoterapeuter

Pia Litzell-Berg

Pia Litzell Berg

Socionom, leg. Psykoterapeut

Socionom, leg. psykoterapeut, lärare och handledare i psykoterapi.

Mångårig erfarenhet av arbete både inom offentlig och privat vård. Har en psykodynamisk grundsyn och en relationell inriktning i sitt arbete.

Claes-Otto Hammarlund

Sjukhuspräst senior, leg.psykoterapeut

Sjukhuspräst senior, leg.psykoterapeut och bl.a. handledare i psykosocialt arbetssätt.

Har varit stiftssamordnare för sjukhuskyrkan i Stockholm och startade landets första högskoleutbildning i emotionell krishantering. Har mycket stor erfarenhet av patienter med diffusa och psykosocialt handikappande symptom.
Hos Claes-Otto kan du fn endast boka efter överenskommelse per mail.

Bengt Näslund

Kognitiv beteendeterapeut

Kognitiv beteendeterapeut (KBT) samt Instruktör inom MBSR – Mindful Based Stress Reduction.

Mångårig erfarenhet av att hjälpa människor med stressproblematik, depression och ångestproblematik. Bengt jobbar med sina patienter enligt en viss struktur på ett konkret och aktivt arbetssätt samt i ett samarbetande klimat.

Hälsocoacher

Anette Lindquist

Hälsocoach & Näringsterapeut

Certifierad näringsterapeut (NMTF) samt examen inom näringsfysiologi och näringsterapi med inriktning på stresshantering.

Anette har även studerat naturmedicin vilket är ett distinkt system för helhetshälsa. Yogalärare och utbildad andningscoach, tekniker som hon gärna använder med sina patienter som ett komplement till näringsterapi och stresshantering.

Anna Bastling

Hälsocoach & Näringsterapeut

Utbildad näringsterapeut genom Näringsmedicinska skolan i Stockholm. Erbjuder hjälp genom coaching till optimerad hälsa i patientens takt. Anna har ett helhetstänk kring hälsa och gör tillsammans med patienten en personanpassad behandlingsplan för att nå ett långsiktigt välmående.

Inriktning på mage/tarm och stress. Använder hårmineralanalyser och intoleranstester som hjälpmedel i sitt arbete.

Lena Gummesson

Hälsocoach & Nutrition

Kost och hälsocoach med funktionsmedicinsk inriktning utbildad vid Paleo Institute och Funktionsmedicinska Institutet i Stockholm. Mindfulnesslärare i metoderna MBSR (mindfulness baserad stressreducering) och MSC (mindfulness och självmedkänsla) utbildad i USA.

Lena väver samman allt detta i sin roll som hälsocoach. Lena har många år bakom sig som chef i näringslivet och på senare år som hållbarhetschef och brinner för temat Hållbara Medarbetare. Samarbetar gärna med företag som vill satsa inom detta område

Sofia Asarnoj

Hälsocoach

Holistisk hälsocoach utbildad i USA på Institute for Integrative Nutrition. Sofia jobbar utifrån funktionsmedicinska principer vilket betyder att hon hjälper människor att hitta grundorsaken till den problematik som de upplever.
 
Tillsammans med sina klienter sätter Sofia upp en hållbar och långsiktig plan för att nå önskade hälsomål, utifrån varje persons situation och förutsättningar.  Sofia jobbar både med klienter som har pågående hälsoproblematik, men även med klienter som vill optimera en redan god hälsa.

Carolina Enberg

Hälsocoach

Hälsocoach, kostrådgivare och personlig tränare. Även utbildad inom yoga, djupavslappning och styrketräning.
 
Carolina jobbar individanpassat med att inspirera och coacha patienter för att skapa framgång och balans i såväl fysiskt som psykiskt välmående. Carolina har ett helhetsperspektiv i sitt arbete, och vill hjälpa dig att skapa en livsstil där rörelse får plats som en av alla viktiga pusselbitar till en god långvarig hälsa.
susanne-friis-sq-1000px

Susann Friis-Lundevall

Barnmorska Hälsocoach

Barnmorska med lång erfarenhet av kvinnohälsa inom livets olika skeenden. Utbildad inom funktionsmedicin och hormonterapeut, kost- och hälsocoach.
 
Jobbar med kvinnors helhetshälsa utifrån funktionsmedicinska principer – den fysiska och mentala hälsan. Susann hjälper sina patienter att nå en bättre helhetshälsa samt livskvalitetet, och förebygger sjukdomar genom att i ett tidigt skede jobba preventivt, utifrån varje persons situation och förutsättningar.
 
Susann jobbar även med mediyoga och akupunktur för kvinnor.  

Övriga terapeuter

Maja Wieksten

Fysioterapeut

Leg. fysioterapeut sedan 1998, utbildad i Tyskland och Australien med flera certifikat.

Mångårig erfarenhet inom ortopedi, kompletterad med stort intresse med lymfsystemet, lungfunktionen och det vegetativa nervsystemet.

Nada Quttaineh-Alami

Sjuksköterska Akupunktur

Legitimerad sjuksköterska med lång erfarnhet från slutenvård. Utbildad inom akupunktur för sjukdomar på Karolinska institutet i Stockholm och Akupunktur vid smärta stress mm på smärtkliniken, Ystads lasarett. 

Admin

Petra Sparf

Undersköterska

Har arbetat som undersköterska sedan 1992 och har under åren arbetat med allt från hemtjänst till vårdavdelning, mottagning, barnsjukvård samt på vårdcentral.

Vill du ha hjälp med att boka hos någon av våra specialister?

Scroll to Top

Känner du dig osäker på vilken tjänst som passar just dig?

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning.
Boka en tid som passar dig så ringer vi upp dig och hjälper dig genom bokningsprocessen.

Det går också bra att kontakta oss här
eller att ringa oss på 08 – 34 31 39
måndagar – fredagar kl 9.30 – 12.