Om oss

2Heal Medical grundades 2018 av en grupp läkare som ville skapa en vårdmodell som kunde erbjuda mer än bara symptomlindring för kroniskt sjuka. Med hjälp av funktionsmedicin och ett holistiskt synsätt behandlar vi hela individen, inte bara symptomen.

Vårt team

På 2Heal arbetar vi i multidiciplinära team kring alla våra patienter för att säkerställa tillgänglighet och expertis. Som patient hos oss får du tillgång till vårt nationella nätverk av medicinska experter vilket garanterar att vi kan erbjuda bästa möjliga vård.

Varje medicinskt team leds av en specialistläkare. Våra läkare är skickliga på att gräva djupt för att identifiera och behandla grundorsakerna till ditt hälsotillstånd.

Våra nutritionister hjälper dig att skapa en balanserad och anpassad kostplan för att optimera din hälsa.

Din hälsocoach gör det enkelt för dig att må bättre. De följer dina framsteg och justerar din behandlingsplan vid behov för att säkerställa att du fortsätter ha framgång på din hälsoresa.

Våra psykoterapeuter erbjuder stöd för din mentala hälsa och välbefinnande, och arbetar med dig för att hantera och övervinna utmaningar.

Vi har andra specialister som bidrar till en mångsidig vård, och säkerställer att varje aspekt av din hälsa tas om hand.

”För mig är helhetsperspektivet och möjligheten att lägga upp utredning och behandling tillsammans med patienten så oerhört viktigt. Precisionshälsa där vi går till roten av symptom och sjukdomar är framtiden”

Dr. Isis Amer-Wåhlin

Grundare 2Heal Medical

Vår metod

Vår behandlingsmetod utgår ifrån den funktionsmedicinska vårdmodellen och är omsorgsfullt skräddarsydd för att sätta din hälsa i fokus. Läs mer om hur vi behandlar och låt oss guida dig mot en balanserad och friskare framtid.

Våra partners

Vi samarbetar med andra företag som delar vår passion för hälsa och välbefinnande och kan därför erbjuda ett brett utbud av tjänster till förmån för våra patienter. Ta del av mer information om våra partners och upptäck hur deras tjänster kan bidra till din resa mot en hälsosammare livsstil.

En ny vård

Vår mission är att omvandla sjukvård till hälsovård, där vårt mål är att patienter inte bara återhämtar sig utan även kan upprätthålla sin hälsa på lång sikt.

Vår syn på hälsa är integrativ, där människokroppen ses som en del av ett större ekosystem. Denna förståelse av kroppens dynamik och dess samspel med omgivningen, från cellulär nivå till det globala klimatet, är central i vår vårdmodell. Vi strävar efter att främja välbefinnande genom en balanserad livsstil som inkluderar näring, fysisk aktivitet och mental vård.

Hållbar hälsa för alla

På 2Heal Medical är vår vision att utveckla ett hållbart vårdsystem som gynnar både människor och vår planet. Vi är dedikerade till att förbättra vården för att aktivt stödja personer med kroniska sjukdomar, med målet att de inte bara uppnår, utan också bibehåller en god hälsa.

Genom att driva förändringar och förbättringar inom vården, strävar vi efter att skapa möjligheter för fler att leva ett hälsosamt liv. Vi erbjuder hopp och effektiva lösningar för de som står inför stora hälsoutmaningar, och arbetar outtröttligt för att göra varje individs väg till bättre hälsa både möjlig och hållbar.

The Institute For Functional Medicine, Logga
Vårdföretagarna, Logga
Sting, Logga
Sting is the leading ecosystem in the Nordics for startups with high growth potential.
Sveriges läkarförbund, logga
Karolinska Institutet Innovations AB, Logga