Boka en tid

Här kan du boka tid för en behandling hos oss. 
Upplev personlig sjukvård som hittar grundorsaken till dina symptom.

Du kan läsa om hur det fungerar här.

Är du redan patient hos oss?

Våra funktionsmedicinska paket

Funktionsmedicin Bas

Vår enklaste funktionsmedicinska behandling. Du träffar en läkare och får en genomgång av din hälsostatus samt dina testresultat på de viktigaste hälsomarkörerna.

6 900 KR

Funktionsmedicin Premium

Du får utöver att träffa din läkare som går igenom dina hälsomarkörer och provresultat, även stöd kring nutrition, kost och livsstilsförändringar. Våra näringsterapeuter och hälsocoacher hjälper dig med en konkret handlingsplan för att du ska nå dina hälsomål.

13 900 KR

Funktionsmedicin Premium Plus

Vårt största funktionsmedicinska paket. Du får ett team med läkare, nutritionist samt en hälsocoach som under en längre period hjälper dig att läka och nå dina hälsomål. Utöver de viktigaste hälsomarkörerna genom blodprov tar vi även ett gentest för att utreda din genetiska koppling kring dina hälsobesvär.

19 900 KR

 

Funktionsmedicin är ett arbetssätt som innebär att vi letar efter grundorsaken till dina besvär. För att lyckas med det behöver vi titta både bredare och djupare på din situation. Vi tar prover och vi lyssnar uppmärksamt till din berättelse. När vi hittat roten till problemet kan vi med individanpassad behandling hjälpa din kropp att läka.

Övriga tjänster

Alla våra läkare och behandlare har ett holistiskt synsätt på hälsa.
Med det menar vi att vi ser kroppen som den helhet, där sinne och kropp påverkar varandra,
och att vad vi äter och hur vi lever också påverkar ditt mående och din läkning.

Screening

Vi screenar din hälsa och kartlägger dina viktigaste hälsomarkörer. Passar för dig som vill utreda om du har några brister eller obalanser - du får en bra bild av din hälsa.

2 300 KR

Nutrition

Du får träffa en näringsterapeut som går igenom din näringsstatus. Du får ett skräddarsytt kost- och näringsprogram utifrån just din situation.

Från 1 150 KR

Hälsocoach

Träffa en av våra välutbildade hälsocoacher som ger dig individanpassade rekommendationer kring kost, träning, sömn och stress.

5 500 KR

Allmänmedicin

Träffa en läkare med lång erfarenhet av helhetsmedicin. Vi lyssnar uppmärksammat på dig, din berättelse och upplevelse av din situation är viktig för oss.

1 990 KR

Gynekologi

Träffa en gynekolog för undersökning, som lyssnar på din situation, som är respektfull, noggrann och lugn i mötet med dig.

2 200 KR

Ultraljud

En ultraljudsundersökning kan göras under hela graviditeten. Om du är gravid erbjuder vi ultraljudskontroller från och med graviditetsvecka 9.

2 200 KR

Mannens hälsa

Träffa en specialist som är expert på mannens hälsa. Vi hjälper dig som har problem med t.ex sexuell lust, fertilitetsproblem, magproblematik, smärtor, trötthet, eller testosteronbrist.

5 900 KR

Kvinnans hälsa

Träffa en specialist som är expert på kvinnans kropp, hälsa och hormoner. Vi lyssnar uppmärksamt på dig, din berättelse och upplevelse av din situation är viktig för oss.

5 900 KR

Fertilitet

Få hjälp av läkare som är experter på fertilitet. Vi tar blodprover och går igenom viktiga hälsomarkörer för att ge dig individanpassade rekommendationer och de bästa förutsättningarna för en graviditet. Vi har experter för både kvinnor och män.

5 900 KR

Barn

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa barn med hälsoproblem. Du och ditt barn får tillsammans träffa en läkare samt en sjuksköterska som är specialiserad på barn och familjecoachning.

8 900 KR

Psykisk hälsa

Träffa en psykoterapeut eller en KBT-terapeut med lång erfarenhet av att behandla psykisk ohälsa. Vi lyssnar uppmärksamt på dig och din berättelse av din situation och arbetar förebyggande och behandlande.

Från 1 400 KR

Akupunktur

Träffa vår sjuksköterska som är en utbildad akupunktör vid Karolinska Institutet. Akupunktur passar inom väldigt många områden och vi lägger upp en behandling som är anpassad efter dina behov.

950 KR

Behöver du hjälp?

Är du osäker vilket typ av besök som passar dig? Boka gärna ett gratis rådgivningssamtal här.

Hjälpsamma hälsotips och nyheter från oss -
direkt till din inkorg.

Scroll to Top

Känner du dig osäker på vilken tjänst som passar just dig?

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning.
Boka en tid som passar dig så ringer vi upp dig och hjälper dig genom bokningsprocessen.

Det går också bra att kontakta oss här
eller att ringa oss på 08 – 34 31 39
måndagar – fredagar kl 9.30 – 12.