Samtalsgrupp för mental balans och hälsa

Är du entreprenör och vill göra en inre resa med 2Heal?

Vi vänder oss till dig som är entreprenör! Att vara entreprenör kan vara ett liv i stor aktivitet och höga krav på effektivitet. Det kan vara svårt att värna ett utrymme för eftertanke och reflektion. Nu finns en möjlighet att vara med i en grupp där du möter andra entreprenörer i liknande livssituation. Målet med den här gruppen är att få bättre mental balans och hälsa, en ökad självkännedom och att etablera kontakt mellan de kognitiva och de emotionella funktionerna. Det finns både erfarenheter och forskning som visar att samtal i grupp kan leda till en bättre mental hälsa.

Gruppen leds av Pia Litzell Berg, leg. psykoterapeut och gruppanalytiker, och Daniel Eriksson, entreprenör med fördjupning inom hälsa. Pia har lett samtals- och psykoterapigrupper sedan början av 1980-talet och Daniel har varit aktiv inom personlig utveckling och sharing circles de senaste 10 åren.

Välkommen att ta kontakt med oss på 08 – 34 31 39 om du är intresserad av att vara med i gruppen och vill veta mer eller boka ett rådgivningssamtal via länken nedan.

Boka rådgivningssamtal

Vi startar gruppen så snart vi har tillräckligt många deltagare, 6-8 st.