Våra partners

Ekobutiken.se är till för dig som bryr dig om vår gemensamma planet och om din och andras hälsa. Här finns produkter av mycket hög kvalitet med ett långtgående etiskt och miljömedvetet tänk. Deras ekologiska produkter är certifierade och merparten är Fairtrade.

Food Pharmacy är en av Sveriges största plattformar och podcasts inom hälsa, och har mycket gemensamt med oss på 2Heal om hur vi ser på helhetshälsa. Som patient hos 2Heal så bjuder vi dig på medlemskapet.

Food Pharmacy har en medlemssida som är full med information och pepp för dig som vill förbättra din kost och hälsa. De delar med sig av recept, veckomenyer, och inspiration. Du kan även använda deras digitala verktyg där du kan sätta upp dina egna mål, logga vad du äter, se din statistik, samt få personlig feedback om vad du kan göra för att öka ditt näringsintag.

Alpha Plus utvecklar och distribuerar högkvalitativa kosttillskott via terapeuter, hälsofackhandel och e-handel. Tillsammans med framstående samarbetspartners förser dem terapeuter och den svenska hälsofackhandeln med produkter av premiumkvalitet.

Paradiset är Sveriges mest ärliga och hälsosamma matvarubutik med ekologiska, naturliga och lokala produkter till fantastiska priser online. Här finns den mat som vi på 2Heal ofta rekommenderar våra patienter.

Paradiset har en medlemsbaserad modell där du som medlem får billigare priser att handla för. När du är patient hos oss på 2Heal får du en kampanjkod som ger dig rabatt på medlemskapet.

Scroll to Top