Våra partners

Vi samarbetar med flera olika partners som erbjuder våra patienter rabattkoder och specialerbjudanden. Här kan du läsa mer om dem.

Hälsokost

Ekobutiken

Ekobutiken.se är till för dig som bryr dig om vår gemensamma planet och om din och andras hälsa. Här finns produkter av mycket hög kvalitet med ett långtgående etiskt och miljömedvetet tänk. Deras ekologiska produkter är certifierade och merparten är Fairtrade.

Greatlife

Greatlife Group AB startades 2010 utifrån ett missnöje med de kosttillskott som fanns på marknaden. De saknade produkter som de själva skulle kunna tänka sig att använda eller rekommendera till nära och kära. De erbjuder, utöver marknadens bästa kosttillskott, kunskap i form av artiklar, forskning och fakta och möjlighet att och få råd och tips kring hälsa.
Alpha Plus utvecklar och distribuerar högkvalitativa kosttillskott via terapeuter, hälsofackhandel och e-handel. Tillsammans med framstående samarbetspartners förser dem terapeuter och den svenska hälsofackhandeln med produkter av premiumkvalitet.

Zinzino

Zinzinos svenska Balanskoncept, sprunget ur ett nordiskt samarbete, börjar med ett enkelt torrblodstest för att kartlägga intaget av fett, däribland fettsyrorna omega-6 och omega-3 och balansen däremellan. Med en av världens största statistikbank från fettsyratester med över 800.000 blodtester tagna världen över sedan 2012, har det framkommit att 6:3-balansen och bristen på omega-3 är ett globalt faktum.

De goda nyheterna är att obalansen och bristen går enkelt och effektivt att förbättra på 120 dagar. Efter perioden tas ett uppföljningstest efter konsumtion av en kvalitativ och stabil omega-3 och omega-9 produkt; BalanceOil.

Den innehåller fetterna omega-3 från fisk eller alger samt omega-9 från tidig skördat olivolja som är rik på polyfenoler. 95% av användarna kommer ner till en tillfredsställande 6:3 balans på 3:1 efter regelbundet intag av BalanceOil under 120 dagar.

Här hittar du mer information om konceptet och hur det kan göra gott i din kropp.

Som samarbetspartner kan 2Heal Medical erbjuda att bli premiumkund och ge förmånliga priser.

BioGaia

BioGaia är ett svenskt innovativt hälsoföretag med mer än 30 års erfarenhet inom kosttillskott med mjölksyrabakterier. Vår högkvalitativa och kliniskt testade probiotika säljs via apotek, hälsofackhandel och e-handel. Vårt sortiment består av produkter för mun-, ben- och maghälsa för både vuxna och barn. Som patient hos 2Heal så får du en rabattkod på 15 % i vår webbshop.

Appar & verktyg

Food Pharmacy

Food Pharmacy är en av Sveriges största plattformar och podcasts inom hälsa, och har mycket gemensamt med oss på 2Heal om hur vi ser på helhetshälsa. Som patient hos 2Heal så bjuder vi dig på medlemskapet. Food Pharmacy har en medlemssida full med information och pepp för dig som vill förbättra din kost och hälsa. De delar med sig av recept, veckomenyer, och inspiration. Du kan även använda deras digitala verktyg där du kan sätta upp dina egna mål, logga vad du äter, se din statistik, samt få personlig feedback om vad du kan göra för att öka ditt näringsintag.

Joint Academy

Joint Academy erbjuder digital behandling för artros och ländryggssmärta. Behandlingen erbjuds via app och finns tillgänglig var och när du vill.

Med Joint Academy får du:
Personlig fysioterapeut för stöd och uppmuntran
Individuellt träningsprogram
Utbildning och påminnelser dagligen
Verktyg för att följa din utveckling

Hur fungerar det?
När du påbörjar din behandling får du kontakt med en personlig fysioterapeut som hjälper dig att komma igång med ditt individuella träningsprogram. Programmet består av enkla övningar som stärker musklerna runt lederna, vilket avlastar leder samtidigt som smärtan minskar och rörligheten ökar. Övningarna som visats ha mycket god effekt tar bara 5-10 minuter om dagen. Din fysioterapeut handleder dig under hela behandlingen och ni har regelbundna uppföljningar via appen. Du kan enkelt följa dina framsteg varje vecka.

70 000+ behandlade patienter
99 % patientnöjdhet
Patientavgift 0 kronor

Joint Academy passar för dig som

Har artros eller ländryggssmärta
Vill ha hjälp av en personlig fysioterapeut
Vill få behandling hemifrån och komma igång utan väntetid

Vad kan man förvänta sig av behandlingen?

Joint Academys evidensbaserade behandling har i vetenskapliga publikationer visat att anpassad träning minskar smärtan och ökar den fysiska funktionen vid både artros och ländryggssmärta. Studier visar dessutom att patienter som använder Joint Academy ändrar sin inställning till operation och minskar sitt
behov av smärtstillande medicin.

Olivia

Få stöd och kontroll över dina klimakterie symptom med Olivias digitala hälsoprogram, baserade på kognitiv beteendeterapi (KBT).

Klimakterieappen Olivia är skapad av ledande experter inom hälsa där fokus ligger på att hitta rätt verktyg och vanor som funkar bäst för just dig i denna fas i livet.

Klimakteriet är en naturlig fas i livet som alla kvinnor kommer att gå igenom, och man kan behöva lite extra hjälp på vägen med vad som kan funka för just dig och din situation. Appen innehåller tracking av symptom för att hjälpa dig att ha koll på din utveckling, en bank av artiklar där du kan lära dig mer om allt från djupdykning i de olika symptom, klimakteriets tidlinje och vad man kan vänta sig, och även olika hälsovanor som kan gynna just dig i denna fas i livet.

Olivia appen innehåller även program baserade på de senaste metoderna inom kognitiv beteendeterapi (KBT) som ger dig verktyg för att hantera klimakteriet lättare.

Genom programmen får du tillgång till en rad hälsovanor som kan göra en skillnad för just dig, som du gör upprepande i flera dagar i följd för att sedan förstå vad som faktiskt gör en positiv effekt. Oavsett om det för dig är att minska på koffeinkonsumption, att få in mer mindfullness övningar i vardagen eller att kommunicera bättre med din nära omgivning, så finns Olivia appen där för dig hela vägen från start till slut. Även om programmen är framtagna just för specifika symptom för kvinnor i klimakteriet, så kommer du få verktyg för långsiktigt generellt ökat välmående hela livet, även efter klimakteriet.

Vi rekommenderar dig att du jobbar med ett program i taget. Samtliga program i Olivia appen är endast tillgängliga i digital form i dagsläget.

Du får:
● Digitalt stöd och vägledning genom hela klimakteriet
● Klimakteriet symptom test för att få större förståelse över vart du i din resa och vilka symptom som påverkar din vardag mest
● Program för att minska på besvärliga symptom och för ökat välmående
● Kost och livsstilsrekommendationer

Show All Collapse

Eiira Genetics

Med Eiira genetiska test kan du kolla om du har större risk för ärftlig cancer i din familj. Testet är lätt att göra hemma. Eiira-testtjänsten ger dig också tips på hur du kan minska chansen att få tio vanliga cancerformer. Få rabatt med koden: partner-2heal

  • Enkelt genetiskt test som görs hemma
  • Upptäck ärftliga risker för de 10 vanligaste cancerformerna
  • Vidta förebyggande åtgärder
  • Få sinnesro – håll dig uppdaterad om eventuella förändringar av dina risker och förebyggande åtgärder. Ett års gratisuppdateringar!

Vitala

Vitala är ett verktyg som underlättar för vårdgivare att ordinera och monitorera diagnosspecifik fysisk aktivitet.

Rulla till toppen