Våra partners

Ekobutiken.se är till för dig som bryr dig om vår gemensamma planet och om din och andras hälsa. Här finns produkter av mycket hög kvalitet med ett långtgående etiskt och miljömedvetet tänk. Deras ekologiska produkter är certifierade och merparten är Fairtrade.

Food Pharmacy är en av Sveriges största plattformar och podcasts inom hälsa, och har mycket gemensamt med oss på 2Heal om hur vi ser på helhetshälsa. Som patient hos 2Heal så bjuder vi dig på medlemskapet.

Food Pharmacy har en medlemssida full med information och pepp för dig som vill förbättra din kost och hälsa. De delar med sig av recept, veckomenyer, och inspiration. Du kan även använda deras digitala verktyg där du kan sätta upp dina egna mål, logga vad du äter, se din statistik, samt få personlig feedback om vad du kan göra för att öka ditt näringsintag.

Alpha Plus utvecklar och distribuerar högkvalitativa kosttillskott via terapeuter, hälsofackhandel och e-handel. Tillsammans med framstående samarbetspartners förser dem terapeuter och den svenska hälsofackhandeln med produkter av premiumkvalitet.

Greatlife Group AB startades 2010 utifrån ett missnöje med de kosttillskott som fanns på marknaden. De saknade produkter som de själva skulle kunna tänka sig att använda eller rekommendera till nära och kära. De erbjuder, utöver marknadens bästa kosttillskott, kunskap i form av artiklar, forskning och fakta och möjlighet att och få råd och tips kring hälsa.

2Heal erbjuder 10% rabatt på sortimentet för Innate Response och MegaFood, rabattkod erhålles vid konsultationtillfälle hos oss.

Joint Academy erbjuder digital behandling för artros och ländryggssmärta. Behandlingen erbjuds via app och finns tillgänglig var och när du vill.

Med Joint Academy får du
Personlig fysioterapeut för stöd och uppmuntran
Individuellt träningsprogram
Utbildning och påminnelser dagligen
Verktyg för att följa din utveckling

Hur fungerar det?
När du påbörjar din behandling får du kontakt med en personlig fysioterapeut som hjälper dig att komma igång med ditt individuella träningsprogram. Programmet består av enkla övningar som stärker musklerna runt lederna, vilket avlastar leder samtidigt som smärtan minskar och rörligheten ökar. Övningarna som visats ha mycket god effekt tar bara 5-10 minuter om dagen. Din fysioterapeut handleder dig under hela behandlingen och ni har regelbundna uppföljningar via appen. Du kan enkelt följa dina framsteg varje vecka.

70 000+ behandlade patienter
99 % patientnöjdhet
Patientavgift 0 kronor

Joint Academy passar för dig som

Har artros eller ländryggssmärta
Vill ha hjälp av en personlig fysioterapeut
Vill få behandling hemifrån och komma igång utan väntetid

Vad kan man förvänta sig av behandlingen?

Joint Academys evidensbaserade behandling har i vetenskapliga publikationer visat att anpassad träning minskar smärtan och ökar den fysiska funktionen vid både artros och ländryggssmärta. Studier visar dessutom att patienter som använder Joint Academy ändrar sin inställning till operation och minskar sitt
behov av smärtstillande medicin.

Scroll to Top