Läkarbesök

Du får träffa en läkare med lång klinisk erfarenhet. Samtliga läkare jobbar med helhetsmedicin vilket betyder att vi ser till hela din kropp och hela din situation. Läkarbesök passar dig som har någon form av hälsobesvär och behöver hjälp av en läkare.

Om du har ett barn i behov av läkarvård, är Dr. Ursula Flatters tillgänglig för bokning.

Pris

3 500 KR – 4 500 KR

Vad du får vid ditt första besök

  • Läkarbesök

    Du träffar en läkare med lång klinisk erfarenhet och väljer själv om du vill ha ett distansmöte via video eller ett fysiskt besök i Stockholm alternativt Lund.

  • Ett respektfullt bemötande

    Vi lyssnar respektfullt och noggrant till din berättelse och tar dig på allvar, din upplevelse är viktig för att vi ska förstå hela din situation. Det finns tid att ställa alla frågor utan stress.

Efter ditt första besök

På 2Heal kombinerar vi olika läkares specialiteter med nutritionister, hälsocoacher och psykoterapeuter på ett nytt och vetenskapligt sätt. Efter påbörjad funktionsmedicinsk analys kan du gå vidare med din läkare och genomföra blodprover och fördjupad provtagning utefter dina behov. Under behandling är det normalt att investera 1 000 – 4 000 kr per månad på uppföljande besök med din läkare, telefonrådgivning för medicinska frågor, kosttillskott och besök med våra samverkande specialister.

Boka här

Vi hjälper dig till rätt läkare!

Övrig information

Så här går det till

Under ditt kostnadsfria rådgivningssamtal får du möjlighet att beskriva vilka hälsobesvär du upplever, vad du längtar efter och vilken typ av hjälp du önskar. Vi hjälper dig till den läkare som passar dig bäst. Du kan välja mellan att boka ett fysiskt besök eller ett distansbesök över video. De allra flesta besök går utmärkt att ta över video, men vissa föredrar att träffa sin läkare fysiskt, det är helt upp till dig. 

Du bokar ditt besök i kontakt med oss under din kostnadsfria rådgivning.

Läs mer Minimera

Betalning

2Heal är en privat mottagning som jobbar för din hälsa utan avtal med landsting/regioner. Det betyder att du själv betalar kostnaden för dina besök hos oss och även för din provtagning.

Du betalar ditt besök med kort om du besöker mottagningen. Vid distanskonsultationer skickar vi en faktura.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag – ange detta när du betalar.

Läs mer Minimera

Delbetalning med Human Finans

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra tester och behandlingar.

Du kan t.ex. välja räntefri delbetalning av din behandling och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

Vid önskan om delbetalning klicka här.

humanfinans-logo

Läs mer Minimera
Rulla till toppen