Hälsocoach

En hälsocoach är din pålitliga partner för att uppnå dina hälsomål och optimera din välmående. Kanske har du märkt att du behöver förbättra din kost och näringsintag, men känner dig osäker på hur du ska gå tillväga. Eller så strävar du efter att förbättra din fysiska kondition och är i behov av en träningsplan.

Våra erfarna hälsocoacher är även specialiserade på att stödja kvinnor i olika skeden av livet, inklusive klimakteriet och fertilitetsfrågor. De har omfattande kunskap och verktyg för att hjälpa dig hantera hormonella förändringar, optimera din fertilitet och navigera genom dessa livsfaser med välbefinnande och självförtroende. Oavsett dina unika behov och mål, kan du lita på vår hälsocoachs expertis för att få skräddarsydd vägledning och stöd.

Pris

1 600 KR

Vad du får vid ditt första besök

  • 45 minuter med din Hälsocoach

    Hälsobesvär har ofta kopplingar till livsstil, och våra coacher kartlägger din situation för att förändra din helhetshälsa, hjälpa dig läka diffusa hälsoproblem eller optimera din livslånga hälsa. Vi tar dig på allvar och ger dig tid att ställa alla frågor utan stress. Du väljer själv om du vill ha ett distansmöte via video eller ett fysiskt besök.

  • En egen hälsoplan

    Du får en plan att följa gällande kost, träning, sömn, stresshantering samt andra livsstilskomponenter.

Efter ditt första besök

Att göra livsstilsförändringar kan vara utmanande. Boka återkommande möten med din hälsocoach för att få en partner som delar sin expertis längst vägen och ger dig kraft i den förändring som du vill uppnå i ditt liv.

Boka här

Vill du få hjälpa att uppnå dina hälsomål?

Övrig information

Så här går det till

Under ditt kostnadsfria rådgivningssamtal får du möjlighet att beskriva vilka hälsobesvär du upplever, vad du längtar efter och vilken typ av hjälp du önskar. Vi hjälper dig till den läkare som passar dig bäst. Du kan välja mellan att boka ett fysiskt besök eller ett distansbesök över video. De allra flesta besök går utmärkt att ta över video, men vissa föredrar att träffa sin läkare fysiskt, det är helt upp till dig. 

Du bokar ditt besök i kontakt med oss under din kostnadsfria rådgivning.

Läs mer Minimera

Betalning

2Heal är en privat mottagning som jobbar för din hälsa utan avtal med landsting/regioner. Det betyder att du själv betalar kostnaden för dina besök hos oss och även för din provtagning.

Du betalar ditt besök med kort om du besöker mottagningen. Vid distanskonsultationer skickar vi en faktura.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag – ange detta när du betalar.

Läs mer Minimera

Delbetalning med Human Finans

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra tester och behandlingar.

Du kan t.ex. välja räntefri delbetalning av din behandling och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

Vid önskan om delbetalning klicka här.

humanfinans-logo

Läs mer Minimera
Rulla till toppen