På 2Heal Medical utgår vi från modern vetenskap, den allra senaste forskningen och ger oss inte förrän vi hittat rotorsaken till dina symtom. När vi förstått roten till dina symtom tar vi fram en individuell behandlingsplan med de specialister som behövs för att hjälpa dig.

Starta resan mot din bästa hälsa.
Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal idag.

Isis Amer-Wåhlin, Läkare, Med. Dr.

Isis Amer-Wåhlin
Grundare & VD
Läkare, Med. Dr.

Äntligen har jag hittat till en vårdgivare som ser helhetsbilden och hjälper till att reda ut mina besvär från grunden. Det är fantastiskt att som patient få bli sedd och hörd, och ges både tid och möjlighet att bli noga utredd och få ställa frågor. Det känns tryggt att gå hos en läkare som har så lång och god erfarenhet både inom konventionell och funktionsmedicinsk vård, och att få ta del av all den expertisen är värt varenda krona. Jag har inte kunnat få denna hjälp nu hon annan stans. Tack 2heal!

I went to see Dr Isis because I messed up my thyroid medication and my health. She took her time to listen to me then we started my treatment. Down the path she found out that my tiredness is due to low ferritin level which nobody looked at before. She referred me to a place where they raised my levels with IV. Thank you and I am grateful for my health!

Jag sökte mig till 2Heal eftersom jag behövde naturliga sköldkörtelhormoner (NDT). Dr Isis har hjälpt mig och hon har stor förståelse för att syntetiska hormoner inte fungerar på mig och lägger stort fokus på att läka underliggande orsaker. Det är synd att det inte går att få samma hjälp och förståelse inom vanliga sjukvården, men jag är oerhört tacksam för att ha hittat 2Heal och nu får den hjälp jag behöver.

Så här arbetar vi på 2Heal

Vi kombinerar olika läkares medicinska specialiteter med nutritionister, hälsocoacher och psykoterapeuter på ett nytt och vetenskapligt sätt.

Vi skräddarsyr ett team runt patienten med en metod som kallas funktionsmedicin som söker rotorsaken till kronisk sjukdom och ohälsa.

Vi botar genom att gå till roten med det onda och sjuka och involverar och stöttar patienten i den förändring som krävs för att bli frisk i stället för att bara lindra symptomen.

Vi är än så länge en privat vårdgivare med både fysiska och digitala mottagningar.

Vi drömmer om en ny samhällsordning där patienten är den som styr och tar ansvar för sin egen hälsa och får det stöd och den kunskap den behöver för sin individuella behandlingsplan och för att på så vis kunna sköta sin hälsa och hålla sig frisk.

Kortfattat botar vi sjuka och hjälper friska att hålla sig friska.

Välj mellan videomöte, samtal eller besök på plats

Vi finns på Drottninggatan 101 i Stockholm och Hedvig Möllers gata 12 i Lund.

Starta resan mot din bästa hälsa.
Boka ett kostnadsfritt telefonsamtal direkt.

Rulla till toppen