Optimal hjärnhälsa med funktionell medicin

Minnesstörningar, Alzheimers och annan demensproblematik drabbar allt fler. Att vi blir äldre är en bidragande orsak men i ännu högre grad den västerländska livsstilen med ett högt livstempo, stillasittande och ultraprocessad mat.

Det innebär att det finns mycket makt i våra egna händer för att förebygga och för att vända problemen på ett tidigt stadium. Ny forskning visar att det i hög grad handlar om underliggande orsaker som triggar immunförsvaret och påverkar hjärnan negativt.

På 2Heal Medical kombinerar vi kraften med det funktionsmedicinska tillvägagångssättet att identifiera obalanser med en medkännande rådgivning och coaching för att stärka personer som har drabbats av Alzheimers och Demens, såväl som deras oroliga familjemedlemmar.

Ett funktionsmedicinskt angreppssätt för att förebygga och lindra Alzheimer's och Demens

På 2Heal Medical tar vi oss an hjärnhälsa genom funktionsmedicin, en holistisk och personlig vårdmetod. Vi tror på att adressera de underliggande orsakerna till Alzheimers och Demens för att erbjuda hållbara förbättringar av kognitiv hälsa. Du får ett personligt upplagt program som möter just dina behov. Vi arbetar enligt Professor Dale Bredesens protokoll ReCODE 2.0.

brain-illustration

Vårt unika tillvägagångssätt

Vårt engagerade team av hälso- och sjukvårdsproffs är specialiserade på att skapa personliga strategier som är skräddarsydda för de specifika behoven hos patienter med Alzheimers och Demens.

Vad vi erbjuder

Djupgående utvärdering: Få djupgående insikter om din hälsostatus med vår grundliga utvärdering. Dessa bedömningar ger en stabil grund för att förstå dina unika utmaningar.

Expertvägledning: Vårt erfarna team ger personliga råd om optimering av hjärnhälsa. Vi arbetar nära dig för att utveckla strategier som förbättrar kognitiv funktion och övergripande välbefinnande.

Expertis inom funktionell medicin: Vår metodik är rotad i funktionell medicin, vilket säkerställer en omfattande förståelse för hjärnhälsa. Vi utforskar de sammanlänkade systemen i din kropp för att identifiera och behandla de underliggande orsakerna till kognitiv försämring.

Starta resan mot din bästa hälsa.
Boka ett kostnadsfritt telefonsamtal direkt.

Upptäck skillnaden med 2Heal Medical

Det som skiljer 2Heal Medical åt från den traditionella vården är vår integrerade och personliga approach. Vi har ett team av dedikerade barnmorskor, vårdpersonal, nutritionister, psykologer och experter inom funktionsmedicin som arbetar tillsammans för att erbjuda omfattande stöd. Vår approach grundar sig i den senaste vetenskapliga forskningen och kombinerar modern teknik med en djup förståelse för cellernas grundläggande funktioner i din kropp. Vi anser att det är viktigt att ta itu med de underliggande faktorer som bidrar till din upplevelse av övergångsåldern för optimala resultat.

Äntligen har jag hittat till en vårdgivare som ser helhetsbilden och hjälper till att reda ut mina besvär från grunden.

Man känner sig fantastisk när man blir sedd som en hel människa inte vara en lista av symtom.

Har varit på ett läkarbesök och känner för första gången att en läkare verkligen lyssnar på mig. Verkligen glad att jag hittade hit!

Ta första steget

Om du eller din närstående kämpar med bekymmer gällande Alzheimers eller demens, uppmanar vi dig att ta det första steget mot en ljusare framtid. Boka en gratis 15-minuters konsultation med våra experter. Denna inledande samråd är en avgörande utgångspunkt på din resa mot bättre hjärnhälsa. Vi kommer att lyssna på dina bekymmer, besvara dina frågor och hjälpa dig att kartlägga en kurs mot optimalt kognitivt välbefinnande.

Varför välja 2Heal Medical?

Erfaret team: Våra engagerade hälso- och sjukvårdsproffs med en god förståelse för problematiken vid Alzheimer’s och Demens på ett tidigt stadium. Vi förstår de unika utmaningar du står inför och finns här för att erbjuda ett starkt stöd. 

Personlig vård: Vi inser att varje patient är unik, och vi skapar skräddarsydda lösningar för att adressera specifika behov. Din resa mot bättre hjärnhälsa är unik, och vår metod speglar det.

Pionjärer inom funktionsmedicin: Vår hängivenhet till funktionsmedicin säkerställer en holistisk och djupgående metod för hjärnhälsa. Vi behandlar inte bara symtom; vi adresserar de underliggande orsakerna.

Investera i din hjärnhälsa

Att prioritera hjärnhälsa är en investering i ditt framtida välbefinnande. Låt 2Heal Medical vara din starka partner på denna omvandlade resa. På 2Heal Medical erbjuder vi ett omfattande program som är anpassat efter dina behov. Hjärnhälsa är en individuell resa, precis som vårt tillvägagångssätt. Vårt medicinska program kräver vanligtvis en investering på cirka 3000-5000 SEK per månad under 6-12 månader vilket täcker vårt teams expertis, personlig rådgivning och tillgång till avancerade resurser inom funktionell medicin. Vi tror att denna investering i ditt välbefinnande är ovärderlig för att förbättra din kognitiva hälsa. Om du vill lära dig mer om vad vi kan göra för dig, boka din gratis 15-minuters konsultation idag och ta första steget mot ett hälsosammare, mer vitalt liv.

Starta resan mot din bästa hälsa.
Boka ett kostnadsfritt telefonsamtal direkt.

Vilka är vi?

2Heal Medical är en privat digi-fysisk mottagning som arbetar med funktionsmedicinska metoder. Det betyder att vi använder modern vetenskap, den allra senaste forskningen och inte ger oss förrän vi hittat rotorsaken till sjukdomen.

När vi förstått roten till det onda eller sjuka skapar vi en individuell behandlingsplan med just de specialister som behövs för att stötta just dig.

2HealMedical_LOGO_SVART