2HealMedical_LOGO_SVART

Ring oss på 08 - 34 31 39

2Heal Medical: Din partner för fertilitetshälsa

Söker du att optimera din fertilitet?
Vi förstår vikten av att fokusera på hälsan under denna kritiska fas. Vår metod kombinerar avancerad fertilitetsmedicin, expertvägledning och personligt stöd för att stärka dig på din fertilitetsresa.

Starta resan mot din bästa hälsa.
Boka ett kostnadsfritt telefonsamtal direkt.

Upptäck skillnaden med 2Heal Medical

Vi utmärker oss genom vårt personliga och integrerade tillvägagångssätt. Teamet består av fertilitetsspecialister, nutritionister, psykoterapeuter och hälsocoacher. Vi integrerar den senaste vetenskapliga forskningen, modern teknik och en djup förståelse för individuella behov. Att ta itu med de underliggande faktorerna som påverkar fertiliteten är nyckeln till att uppnå de bästa möjliga resultaten.

Optimera din fertilitet med vår vägledning

Fertilitet är en naturlig och komplex process som representerar potentialen för befruktning. Den varierar mycket mellan individer, och vårt mål är att erbjuda omfattande stöd under denna livsförändrande upplevelse. 

Oavsett om du befinner dig i början av dina reproduktiva år eller navigerar genom utmaningar, finns vi här för att ge vägledning.

Hantera fertilitetens komplexitet

Fertilitetsprocessen kräver hantering av olika fysiska och emotionella faktorer. Hormonobalanser, livsstilsförändringar och stress kan påverka fertiliteten. Varje individ upplever en unik situation, och både de fysiska och emotionella aspekterna av fertilitet kan variera.

Prioritera din fertilitetshälsa

Fertilitet är en naturlig fas, men den kräver noggrann uppmärksamhet. Genom att prioritera din hälsa under denna tid lägger du grunden för en mer välinformerad och stärkt resa. På 2Heal Medical betonar vi vikten av självvård, näringslära, motion och personlig medicinsk vägledning.

Att ta ett proaktivt tillvägagångssätt för din fertilitetshälsa är avgörande för ditt övergripande välbefinnande och för att maximera din förutsättningar. Ett fokus på holistisk vård kan bidra till att lindra oro och öppna vägen för en mer positiv upplevelse.

Äntligen har jag hittat till en vårdgivare som ser helhetsbilden och hjälper mig att reda ut mina besvär från grunden.

Man känner sig fantastisk när man blir sedd som en hel människa inte bara en lista av symtom.

Har varit på ett läkarbesök och känner för första gången att en läkare verkligen lyssnar på mig. Verkligen glad att jag hittade hit!

Boka en kostnadsfri konsultation

Är du redo att ge dig ut på din fertilitetsresa? Våra erfarna specialister finns här för att guida dig.

Genom ett första samtal kan vi utforska dina unika behov och ambitioner. Våra experter kommer att förklara vår metod, ta upp eventuella farhågor och ta fram en personlig plan för dig.

Starta resan mot din bästa hälsa.
Boka ett kostnadsfritt telefonsamtal direkt.

Att investera i fertilitetshälsa

Vi förstår vikten av att investera i din fertilitetshälsa. Vi erbjuder omfattande program som är anpassade efter individuella behov. Dessa program innebär vanligtvis en investering på 2000-4000 SEK per månad och omfattar expertvägledning, personlig vård och tillgång till avancerade resurser för fertilitet. 

Denna investering i ditt välbefinnande är ett avgörande steg mot en mer stärkt och givande fertilitetsresa. Vårt tillvägagångssätt är skräddarsytt för just dina förutsättningar.

Våra möten fokuserar på:

Hormonell balans: Fertilitet bygger på hormonell jämvikt. Våra specialister ger insikter och strategier för att återställa balansen och hantera associerade symptom. Hormonella utvärderingar, inklusive estradiol och FSH (follikelstimulerande hormon)-tester, kan utföras.

Näringsrådgivning: Näringen spelar en avgörande roll för fertiliteten. Våra nutritionister erbjuder personliga rekommendationer för att stödja kroppens behov under denna fas.

Emotionellt välbefinnande: Fertilitet omfattar emotionella aspekter. Våra psykoterapeuter ger strategier för att hantera stress, ångest och emotionella fluktuationer och stödjer din resa.

Stöd för livsstilsförändring: Våra hälsocoacher assisterar med positiva förändringar i livsstilen som ökar fertilitetspotentialen, inklusive motion och hantering av stress.

Ge dig ut på din fertilitetsresa

Stärk dig med kunskap och personlig vård när du navigerar vägen mot ökad fertilitet. Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal med våra fertilitetsexperter och låt oss guida dig. 

Tillsammans kan vi skapa en skräddarsydd plan för att möta dina specifika behov och se till att denna fas blir en möjlighet till tillväxt, styrka och välbefinnande.

Starta resan mot din bästa hälsa.
Boka ett kostnadsfritt telefonsamtal direkt.

The Institute For Functional Medicine, Logga
Vårdföretagarna, Logga
Sting, Logga
Sting is the leading ecosystem in the Nordics for startups with high growth potential.
Sveriges läkarförbund, logga
Karolinska Institutet Innovations AB, Logga
The Institute For Functional Medicine, Logga
Sveriges läkarförbund, logga
Vårdföretagarna, Logga
Karolinska Institutet Innovations AB, Logga
Sting, Logga
Sting is the leading ecosystem in the Nordics
for startups with high growth potential.

2Heal Medical är en privat mottagning där du som patient står i centrum. Med ett brett nätverk av kompetenta medicinska specialister och den senaste vetenskapen erbjuder vi dig skräddarsydd vård av högsta kvalitet.

Kontakta oss på 08 – 34 31 39 eller [email protected].

  2Heal Medical AB © 2023
Rulla till toppen