Vanliga frågor

Vår mottagning ligger i Läkarhuset på Riddargatan 12A, plan 2 i Stockholm. Det finns hiss i trapphuset. Du får portkoden i ett sms inför ditt besök.

Vi finns även i Varberg och i Lund. Du hittar all kontaktinformation på Kontakta oss.

Ja, vi har patienter från alla delar av Sverige. De allra flesta kan vi hjälpa via besök över video eller telefon.

Behöver du ta prover inom din behandling så tar du dessa på ett labb i närheten där du bor, och provsvaren kommer in till oss automatiskt.

Om du kommer till oss på ett fysiskt besök så betalar du på plats med betalkort inför ditt besök. Vi tar ej emot kontanter. Har du ett besök på distans över video eller telefon så får du en faktura elektroniskt till din e-mailadress. Du betalar fakturan inom 10 dagar.

2Heal är en privat mottagning som jobbar för din hälsa utan avtal med landsting/regioner. Det betyder att du själv betalar kostnaden för dina besök hos oss och även för din provtagning.

Du hittar våra priser här.

Boka gärna via vår hemsida under Boka tid. För de flesta besök kan du välja om du vill komma på ett fysiskt möte, eller om du föredrar distansmöte.

När du går vidare med en bokning ser du alla våra lediga dagar och tider för det specifika besöket.
Det går också bra att ringa oss  på telefonnummer: 08-34 31 39.
Våra telefontider är: Måndag - Torsdag kl 8 - 12 och 13 - 15 samt Fredag kl 8 - 12.

Vi hjälper dig gärna!

Om du är osäker på vilken vårdgivare som är lämpligast, går det bra att boka in ett avgiftsfritt telefonsamtal på 15 minuter där vi lyssnar till din problematik och matchar med rätt läkare eller annan behandlare som passar dig bäst.

Här hittar du bokningshjälpen.

Om du har bokat ditt besök via vår hemsida så har du fått en avbokningslänk i bekräftelsen som skickas ut till din e-mailadress. Använd den länken för att avboka besöket. Kom ihåg att sedan själv aktivt gå in och boka en ny passande tid till din behandlare. Vi har ingen möjlighet att kontakta dig för att påminna om tider som är avbokade.

Om du inte hittar länken i din email så kan du även kontakta oss här.

Avbokningsregler: Avboka ditt besök senast 48h innan besökstiden. Avbokar du 48-24h innan besöket måste vi tyvärr debitera 50% av kostnaden för besöket. Sker avbokningen mindre än 24h innan besöket debiteras full avgift.

Har du ett bokat videosamtal så får du ett SMS med en länk. Klicka på länken för att starta videosamtalet. Kom ihåg att vara redo i tid, och sitt gärna på en tyst plats så att vi kan höra varandra bra.

Det finns en länk till hälsoformuläret i den bekräftelse som skickat till din e-mailadress.

Du kan även komma till hälsoformuläret här. Kontakta oss på [email protected] för åtkomst.

Blodprover tas på ett labb i närheten där du bor. Provsvaren kommer in till oss automatiskt. Du får en länk av oss i din bekräftelse som skickas till din email-adress. Klicka på länken och välj det blodprov som är aktuellt för dig. Du betalar själv för blodprovet när du gör beställningen av provet. 

 

Du kan hitta alla blodprov här.

Om du tar prover via Blodkollen, Werlabs eller andra fristående provtagningsställen så betalar du för proverna i samband med att du beställer din provtagning. Har du fått en remiss från oss, faktureras du i efterhand för proverna.

Du beställer ditt födoämnestest/intoleranstest via telefon. Ring oss måndag - fredag kl 10.00 - 12.00 på telefonnummer: 08-34 31 39. Vi hjälper dig att välja rätt test som sedan skickas direkt hem till dig.

Har du varit hos en annan vårdgivare där det finns en journal och/eller nyligen tagna provsvar kan det vara bra för oss att ta del av dessa. Skicka ett mail till: [email protected] och bifoga dokumenten i PDF-format. Undvik att ta en bild på provsvaren och bifoga, det är ofta svårt för oss att läsa av.

Om du tillhör den patientgrupp som har tillgång till “Vårdrummet” så kan du även skriva och bifoga journal och provsvar här: Länk till vårdrummet.

Behöver du få fram tidigare provsvar eller en journalkopia från allmänvården inför ditt besök hos oss?
Du kan enkelt komma åt dessa genom att logga in på 1177.se.

1. Logga in på 1177.se med ditt BankID
2. Klicka dig vidare till Journalen.
3. Du får nu en översikt på olika anteckningar och dokument som du kan ta del av, t.ex Läkemedel, provsvar etc.
4. Klicka in på den kategori som du vill åt. Du får upp en lista över de handlingar som är tillgängliga.
5. Klicka på “Skriv ut” knappen på den handling du vill ladda ned.
6. Välj “Spara som PDF” i listan över tillgängliga skrivare.
7. Spara ner den på valfri plats på din dator, och ladda sedan upp den i "Vårdrummet" som du hittar i Patientportalen på vår hemsida.

Klart!

Du kan boka ett kortare telefonsamtal med din vårdgivare på länken nedan, under "Frågor till behandlare". Där kan du även boka återbesök.

Boka återbesök

Har du fått ett recept utskrivet av någon av våra läkare så kan du förnya detta. Gå in här och välj receptförnyelse. Att förnya ett recept kostar 500 kr.

Att förnya ett recept som tidigare är utfärdat av oss kostar 500 kr. Recept som du får i samband med läkarbesök ingår i besökskostnaden.

Hjälpsamma hälsotips och nyheter från oss -
direkt till din inkorg.

Scroll to Top