Mannens Hälsa

Identifierar du dig som man? Mår du inte så bra som du skulle vilja? Har du låg energi, eller konkreta hälsoproblem?

Vi träffar många män som har någon form av besvär med sin hälsa som de inte får bukt med. Det kan till exempel vara problem med sexuell lust, infertilitet, trötthet, ökad irritation, prostatabesvär eller ökad bukfetma. Eller något helt annat som inte känns bra i kroppen, mer diffust. Du är sällan ensam med de problem du upplever.

Träffa Stefan Arver, läkare och expert på mannens hälsa.
Stefan är överläkare, endokrinolog och androlog med lång erfarenhet kring hormonella sjukdomar och könsspecifika sjukdomar så som infertilitet, nedsatt sexuell funktion och annan sexuell problematik.

Vi tar alla dina symptom på allvar och är vana att se mönster och hitta samband för att ge dig en personlig behandlingsplan. Vi vet att många olika funktioner i kroppen hänger ihop och tittar därför på hela din situation för att kunna förstå och behandla dina symptom.

Boka en tid

Du får träffa Stefan under ett besök på 45 minuter, där tid finns för frågor och att prata till punkt. I besöket ingår även provtagning och ett hälsoformulär. Klicka på Boka & Läs mer för att ta dig till bokningen.

Stefan Arver, Läkare och expert på manlig hälsa.
Forskare på Karolinska Institutet och internationellt erkänd.
Sting is the leading ecosystem in the Nordics for startups with high growth potential. www.sting.co
Scroll to Top