Hjälp att tolka ditt provresultat

Vill du ha professionell hjälp att förstå dina testresultat? Genom ett samarbete vi har med 2 Heal (2heal.se), så får du i möjlighet att diskutera dina resultat med någon som tar ett helhetsansvar kring hälsa. Teamet består av läkare, nutritionister, hälsocoacher, näringsterapeuter med flera, och du kommer få hjälp att förstå ditt resultat.

Behöver du ytterligare hjälp för att t.ex. bli frisk eller må bättre, så är detta ett perfekt alternativ för att starta denna process. Nästa steg kan t.ex. vara en kostplan, fler tester, eller bokning av ytterligare tjänster.

I samarbete med

getTested-logo-light

Om processen

  • Du får ditt test-resultat, läser det, och därefter besöker du denna sida för mer support och förståelse. Kanske undrar du om vilka steg som är bäst för dig att ta nu – baserat på dina resultat – eller vill ha hjälp att förstå vad resultatet faktiskt säger.
  • Efter genomförd beställning anger du dina uppgifter i vårt formulär, inklusive eventuella frågor och funderingar, bifogar din/dina resultatrapporter, och därefter återkommer vi till dig inom 4-5 arbetsdagar (under semestertider, annars snabbare).
  • Vi återkopplar till dig på e-post eller via ett video-möte (beroende på vad som bäst lämpar sig, baserat på dina frågor), och ger input baserat på vår erfarenhet och kompetens. Du kommer därefter ha möjlighet att bolla / ställa uppföljningsfrågor inom rimliga gränser.

Tänk även på att du behöver kryssa i ett godkännande, om att vi får titta på din/dina resultrapporter, för att kunna komma med våra råd / synpunkter.

Beställ tester direkt från gettested här: [affiliate]

För att använda denna tjänst behöver du först beställa/betala här: [affiliate]

Boka rådgivning här

Hitta ditt prov under kategorierna nedan. Klicka sedan på den korresponderande boka knapp för att sedan välja tid och fylla i dina uppgifter samt ev frågor du har. Vi kontaktar sedan dig på den uppgjorda tiden.

observera 1 test / person per bokad tid

Scroll to Top