Psykoterapi

Psykoterapi passar för dig som mår helt ok, men som har tappat energi och livsglädje, upplever nedstämdhet, utmattning, stress, sömnproblem, ångest, oro, låg självkänsla, onormal trötthet och hjärtklappningar, såväl som för dig som mår väldigt dåligt och har en depression. Psykisk hälsa är beroende av många olika faktorer och det är viktigt att hitta de underliggande orsakerna till varför du mår dåligt. Ibland finns en koppling till din fysiska hälsa, dina kroppsliga symptom, vilket vi vill utreda. 

Pris

1 500 KR  för 45 minuter 

Vad du får i psykoterapi

  • 45 minuter med din psykoterapeut

    Varje persons situation är unik, och din behandling blir helt anpassad efter dig. Vi bildar oss en uppfattning oberoende av tidigare bedömningar och diagnoser. Du väljer själv om du vill ha ett distansmöte via video eller ett fysiskt besök i Stockholm.

  • En behandlingsplan och partner för din psykiska hälsa

    Via psykoterapi får du hjälp att hantera de faktorer som påverkar ditt liv och hjälp till en ökad förståelse för hur just du fungerar. Vi arbetar förebyggande och behandlande i samråd med dig, och du får lära dig tekniker för ökat välbefinnande och verktyg för återhämtning. Finns det behov sätter vi in medicinering eller fasar ut befintlig medicin. Du får då träffa en av våra läkare.

Boka här

Vi hjälper dig till rätt psykoterapeut!

Övrig information

Så här går det till

Under ditt kostnadsfria rådgivningssamtal får du möjlighet att beskriva vilka hälsobesvär du upplever, vad du längtar efter och vilken typ av hjälp du önskar. Vi hjälper dig till den terapeut eller psykiatriker som passar dig bäst. Du kan välja mellan att boka ett fysiskt besök eller ett distansbesök över video. De allra flesta besök går utmärkt att ta över video, men vissa föredrar att träffa sin läkare fysiskt, det är helt upp till dig. 

Du bokar ditt besök i kontakt med oss under din kostnadsfria rådgivning.

Läs mer Minimera

Betalning

2Heal är en privat mottagning som jobbar för din hälsa utan avtal med landsting/regioner. Det betyder att du själv betalar kostnaden för dina besök hos oss och även för din provtagning.

Du betalar ditt besök med kort om du besöker mottagningen. Vid distanskonsultationer skickar vi en faktura.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag – ange detta när du betalar.

Läs mer Minimera

Delbetalning med Human Finans

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra tester och behandlingar.

Du kan t.ex. välja räntefri delbetalning av din behandling och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

Vid önskan om delbetalning klicka här.

humanfinans-logo

Läs mer Minimera
Rulla till toppen