Funktionsmedicin

På 2Heal Medical utgår vi från modern vetenskap, den allra senaste forskningen och ger oss inte förrän vi hittat rotorsaken till kroniska sjukdomar och hälsobesvär. När vi förstått roten till dina symtom tar vi fram en individuell behandlingsplan med de specialister som behövs för att hjälpa dig.

Pris

3 200 KR för 45 minuter

4 200 KR för 60 minuter

Vad du får vid ditt första besök

  • Möte med din läkare

    Du träffar en läkare med stor erfarenhet av helhetsmedicin som ser hela dig och lyssnar noggrant till din berättelse om din historia, uppväxt, kost, livsstil och olika händelser och sjukdomar som är viktiga för hur du mår idag. Vi tar dig på allvar och ger dig tid att ställa alla frågor utan stress. Du väljer själv om du vill ha ett distansmöte via video eller ett fysiskt besök i Stockholm alternativt Lund.

  • Preliminär hälsoanalys

    Tack vare exceptionella medicinska kunskaper hos din läkare i helhetshälsa, livsstilsmedicin och precisionsmedicin får du en fördjupad förståelse för bakgrunden till dina hälsobesvär och det komplexa samspel som finns mellan din kropp, ditt sinne och din miljö.

Äntligen har jag hittat till en vårdgivare som ser helhetsbilden och hjälper till att reda ut mina besvär från grunden. Det är fantastiskt att som patient få bli sedd och hörd, och ges både tid och möjlighet att bli noga utredd och få ställa frågor. Det känns tryggt att gå hos en läkare som har så lång och god erfarenhet både inom konventionell och funktionsmedicinsk vård, och att få ta del av all den expertisen är värt varenda krona. Jag har inte kunnat få denna hjälp nu hon annan stans. Tack 2heal!

I went to see Dr Isis because I messed up my thyroid medication and my health. She took her time to listen to me then we started my treatment. Down the path she found out that my tiredness is due to low ferritin level which nobody looked at before. She referred me to a place where they raised my levels with IV. Thank you and I am grateful for my health!

Jag sökte mig till 2Heal eftersom jag behövde naturliga sköldkörtelhormoner (NDT). Dr Isis har hjälpt mig och hon har stor förståelse för att syntetiska hormoner inte fungerar på mig och lägger stort fokus på att läka underliggande orsaker. Det är synd att det inte går att få samma hjälp och förståelse inom vanliga sjukvården, men jag är oerhört tacksam för att ha hittat 2Heal och nu får den hjälp jag behöver.

Efter ditt första besök

På 2Heal kombinerar vi olika läkares specialiteter med nutritionister, hälsocoacher och psykoterapeuter på ett nytt och vetenskapligt sätt. Efter påbörjad funktionsmedicinsk analys kan du gå vidare med din läkare och genomföra blodprover och fördjupad provtagning utefter dina behov. Under behandling är det normalt att investera 1 000 – 4 000 kr per månad på uppföljande besök med din läkare, telefonrådgivning för medicinska frågor, kosttillskott och besök med våra samverkande specialister.

Boka här

Vi hjälper dig till rätt läkare!

Övrig information

Så här går det till

Under ditt kostnadsfria rådgivningssamtal får du möjlighet att beskriva vilka hälsobesvär du upplever, vad du längtar efter och vilken typ av hjälp du önskar. Vi hjälper dig till den läkare som passar dig bäst. Du kan välja mellan att boka ett fysiskt besök eller ett distansbesök över video. De allra flesta besök går utmärkt att ta över video, men vissa föredrar att träffa sin läkare fysiskt, det är helt upp till dig. 

Du bokar ditt besök i kontakt med oss under din kostnadsfria rådgivning.

Läs mer Minimera

Betalning

2Heal är en privat mottagning som jobbar för din hälsa utan avtal med landsting/regioner. Det betyder att du själv betalar kostnaden för dina besök hos oss och även för din provtagning.

  • Du betalar ditt besök med kort om du besöker mottagningen.
  • Vid distanskonsultationer skickar vi en faktura.
  • Vill du använda ditt friskvårdsbidrag anger du det när du betalar.
Läs mer Minimera

Delbetalning med Human Finans

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra tester och behandlingar.

Du kan t.ex. välja räntefri delbetalning av din behandling och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

Vid önskan om delbetalning klicka här.

humanfinans-logo

Läs mer Minimera
Rulla till toppen