Boka ett besök

Här kan du boka tid för en behandling hos oss.

Upplev personlig sjukvård som hittar grundorsaken till dina symptom.

Är du osäker vilket typ av besök som passar dig? Boka gärna ett gratis rådgivningssamtal.

Läkarbesök

Alla våra läkare och behandlare har ett holistiskt synsätt på hälsa.
Med det menar vi att vi ser kroppen som den helhet, där sinne och kropp påverkar varandra,
och att vad vi äter och hur vi lever också påverkar ditt mående och din läkning.

Allmänmedicin

Allmänmedicin

Träffa en läkare med lång erfarenhet av helhetsmedicin. Vi lyssnar uppmärksammat på dig, din berättelse och upplevelse av din situation är viktig för oss.

Mannens hälsa

Mannens hälsa

Träffa en specialist som är expert på mannens hälsa. Vi hjälper dig som har problem med t.ex sexuell lust, fertilitetsproblem, magproblematik, smärtor, trötthet, eller testosteronbrist.

Fri konsultation
Psykisk hälsa

Psykisk hälsa

Träffa en psykoterapeut eller en psykiatriker med lång erfarenhet av att behandla psykisk ohälsa. Vi lyssnar uppmärksamt på dig och din berättelse av din situation och arbetar förebyggande och behandlande.

Fertilitet

Fertilitet

Få hjälp av läkare som är experter på fertilitet. Dina blodprover och viktiga hälsomarkörer ger dig individanpassade rekommendationer för en graviditet.

Kvinnans hälsa

Kvinnans hälsa

Träffa en specialist som är expert på kvinnans kropp, hälsa och hormoner. Vi lyssnar uppmärksamt på dig, din berättelse och upplevelse av din situation är viktig för oss.

Fri konsultation
Barn

Barn

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa barn med hälsoproblem. Du och ditt barn får tillsammans träffa en läkare samt en sjuksköterska som är specialiserad på barn och familjecoachning.

Näringsterapi & Hälsocoach

Screening

Screening

Vi screenar din hälsa och kartlägger dina viktigaste hälsomarkörer. Passar för dig som vill utreda om du har några brister eller obalanser - du får en bra bild av din hälsa.

Nutrition

Nutrition

Du får träffa en näringsterapeut som går igenom din näringsstatus. Du får ett skräddarsytt kost- och näringsprogram utifrån just din situation.

Fri konsultation
Hälsocoach

Hälsocoach

Träffa en av våra välutbildade hälsocoacher som ger dig individanpassade rekommendationer kring kost, träning, sömn och stress.

Övriga terapeuter

Akupunktur

Akupunktur

Träffa vår sjuksköterska som är en utbildad akupunktör vid Karolinska Institutet. Akupunktur passar inom väldigt många områden och vi lägger upp en behandling som är anpassad efter dina behov.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?

Är du osäker vilket typ av besök som passar dig? Boka gärna ett gratis rådgivningssamtal här.

Funktionsmedicin

Funktionsmedicin är ett arbetssätt som innebär att vi letar efter grundorsaken till dina besvär. För att lyckas med det behöver vi titta både bredare och djupare på din situation. Vi tar prover och vi lyssnar uppmärksamt till din berättelse. När vi hittat roten till problemet kan vi med individanpassad behandling hjälpa din kropp att läka.

Fri konsultation
Funktionsmedicin Bas

Funktionsmedicin Bas

Du träffar en läkare och får en genomgång av din hälsostatus samt dina testresultat på de viktigaste hälsomarkörerna.

Fri konsultation
Funktionsmedicin Premium

Funktionsmedicin Premium

Du får utöver att träffa din läkare som går igenom dina hälsomarkörer och provresultat, även stöd kring nutrition, kost och livsstilsför-ändringar. Våra näringsterapeuter och hälsocoacher lägger upp en konkret handlingsplan för att du ska nå dina hälsomål.

Fri konsultation
Funktionsmedicin Premium +

Funktionsmedicin Premium +

Vårt största funktionsmedicinska paket. Du får ett team med läkare, nutritionist samt en hälsocoach som under en längre period hjälper dig att läka och nå dina hälsomål. Utöver de viktigaste hälsomarkörerna genom blodprov tar vi även ett gentest för att utreda din genetiska koppling kring dina hälsobesvär.

Scroll to Top

Behöver du hjälp med att boka?

Vi erbjuder kostnadsfri bokningskonsultation