Manlig hälsa

Torsdagen den 4 november har vi sex bokningsbara platser till två av Sveriges främsta experter på manlig hälsa, som du träffar under ett och samma besök.

manhalsadag

För vem?

Vi skulle vilja säga för alla män, men framför allt för dig som har något form av besvär med din hälsa som du inte kommer till bukt med.

Det kan vara allt ifrån problem med din sexuella lust, magproblematik, hudproblem, smärta i kroppen eller trötthet. Eller något annat som inte känns bra i din kropp som du vill ha hjälp med.

Det är även en perfekt chans för dig som känner dig frisk, men som vill göra en ordentlig helhetscheck på din hälsa.

Vad ingår?

  • Blodprov

    Inför besöket tar du ett blodprov på ett labb i närheten där du bor, så att vi kan gå igenom alla dina värden på plats. Vi går igenom de viktigaste hälsomarkörerna och letar efter eventuella obalanser och brister. Du får även fylla i ett hälsoformulär och svara på frågor om din livsstil samt hälsohistorik så att vi kan läsa på om just din situation inför besöket.

  • Besök hos Stefan Arver

    På plats får du träffa läkare Stefan Arver – Sveriges främsta expert på manlig hormonhälsa. Stefan går igenom dina provsvar och ger dig individanpassade rekommendationer kring din hälsa.

  • Besök hos Jonas Alwin

    Du får även träffa Jonas Alwin som har lång erfarenhet med att behandla patienter inom så kallad funktionsmedicin, där man letar efter grundorsaken till dina problem, istället för att endast dämpa symptomen. Jonas är i botten elittränare och har utbildning inom nutrition, personlig träning och samtalsterapi.

Besöket är totalt 2 timmar och du får en individanpassad behandlingsplan med rekommendationer kring kost, livsstil och träning helt utifrån dina besvär, symptom och mål.

Pris & Betalning

Pris: 5 950 KR

Exklusive priset för blodproverna

2Heal är en privat mottagning som jobbar för din hälsa utan avtal med landsting/regioner. Det betyder att du själv betalar kostnaden för dina besök hos oss och även för din provtagning.

Du betalar ditt besök med kort om du besöker mottagningen. Vid distanskonsultationer skickar vi en faktura.
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag – ange detta när du betalar.

humanfinans-logo

Delbetalning med Human Finans

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra tester och behandlingar.
Du kan t.ex. välja räntefri delbetalning av din behandling och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

Vid önskan om delbetalning klicka här.
Scroll to Top