Klimakteriedag i Varberg 12/11

Fredag 12 november erbjuder vi en dag med fullt fokus på kvinnohälsa och klimakteriet på vår klinik i Varberg. Du kan välja att delta fysiskt på plats eller digitalt via videosamtal.

För vem?

Hormoner, sömnproblem, vallningar, depression… Oavsett om du upplever en kropp eller knopp i obalans eller bara vill ge dig själv bästa förutsättningar för att känna dig smärtfri, stark, vital och frisk är det här något för dig. En ordentlig helhetscheck på din hälsa för att öka ditt välbefinnande.

Vad ingår?

 • Blodprov

  Innan du kommer till oss tar du ett blodprov på ett lab i närheten där du bor, svaren kommer automatiskt till oss. Vi tittar på viktiga hälsomarkörer och går igenom alla värden och letar efter eventuella obalanser eller brister.

 • Besök hos barnmorska

  Du får träffa Susann Friis-Lundevall. Barnmorska och hormonterapeut med lång erfarenhet av kvinnohälsa inom livets olika skeenden. Susann är utbildad till funktionsmedicinsk hälsocoach. Tillsammans går ni igenom dina provsvar, pratar igenom ditt mående i stort, och du får med dig individanpassade rekommendationer. 60 minuter.

 • Besök hos hälsocoach

  Du får även träffa Carolina Enberg, hälsocoach, personlig tränare och kostrådgivare med ”Stark genom klimakteriet”-certifiering. Carolina sitter med under rådgivningen och ni kommer ses/höras ytterligare ett tillfälle för att jobba vidare med dina rekommendationer. 60 minuter.

 • Behandlingsplan

  Du får en individanpassad behandlingsplan med rekommendationer kring kost, livsstil och träning helt utifrån dina besvär, symptom och mål.

Boka här

Välj om du vill ha ett fysiskt besök
eller ett distansmöte via video.

Pris & Betalning

Pris: 2 295 KR

Exklusive priset för blodproverna

2Heal är en privat mottagning som jobbar för din hälsa utan avtal med landsting/regioner. Det betyder att du själv betalar kostnaden för dina besök hos oss och även för din provtagning.

Du betalar ditt besök med kort om du besöker mottagningen. Vid distanskonsultationer skickar vi en faktura.
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag – ange detta när du betalar.

Delbetalning med Human Finans

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!
humanfinans-logo

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra tester och behandlingar.
Du kan t.ex. välja räntefri delbetalning av din behandling och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

Vid önskan om delbetalning klicka här.
Scroll to Top